Ons team

Wij zijn een klantgerichte farmaceutische onderneming. De apothekers en assistentes in onze apotheek zijn goed opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold om te kunnen voldoen aan de verwachtingen en de gestelde eisen. Onze primaire taak is het afleveren van geneesmiddelen, gezondheids- en thuiszorgartikelen. U kunt bij ons terecht voor advies, service en begeleiding van uw geneesmiddelengebruik. Wij zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen. Daarbij komt de zorg rondom het receptgeneesmiddel natuurlijk op de eerste plaats, maar ook voor informatie over zelfzorgartikelen en medische hulpmiddelen bent u bij ons aan het goede adres. Ons team is gemotiveerd om de patiënt zo goed en efficiënt mogelijk te helpen. Alle leden van het team dragen verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van de apotheek.

Ons apotheekteam staat altijd voor u klaar

 

Apotheek de Hofbraak is een zelfstandige apotheek werkend binnen de maatschap Apotheken Haaksbergen.
Ons team bestaat uit de apothekers Swen Kuipers, Kirsten Koehorst-ter Huurne en Lisette Darman-Knuif, apothekersassistenten, bezorgers en een interieurverzorgster. Regelmatig treft u bij ons stagiaires aan. Zij werken onder begeleiding van een apothekersassistent. Het is de bedoeling dat zij meekijken, meewerken en leren zodat zij na het afronden van de opleiding u beter kunnen begeleiden.

Met al uw algemene vragen en voor algemene adviezen kunt u terecht bij één van de apothekers of één van onze gediplomeerde apothekersassistenten. Daarnaast kennen wij bepaalde specialisaties binnen ons team. Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen, een mailtje sturen of indien gewenst een afspraak maken met de betreffende persoon.

Hieronder vindt u een overzicht met onze specialismen.
Medicijnconsult
Astma / COPD
Diabetes mellitus
Incontinentie (afhankelijk van uw zorgverzekering)
Dieetpreparaten
Intake weekdoseersystemen
Hypo allergene huid en lichaamsverzorging en zonnebrandproducten o.a. Eucerin, Vichy en La roche-posay
Stagebegeleiding

 De apotheek heeft een cliëntruimte waar we gebruik van kunnen maken bij de gesprekken die meer privacy behoeven. Geeft u gerust aan als u van deze faciliteit gebruik wenst te maken.

 

Snel naar

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 08.30 tot 18.00 uur

Zaterdag 10.00 tot 13.00 uur
17.00 tot 18.00 uur 
20.00 tot 20.15 uur

Zon- en feestdagen:  11.30 tot 12.30 uur
17.00 tot 18.00 uur
20.00 tot 20.15 uur

Adres

Apotheek de Hofbraak
Spoorstraat 41
7481 HW Haaksbergen
tel: 053 5721809
fax: 053 5740810